torsdag

Ican Marbella

Så gik turen til Marbella i weekenden, drengene fra skiftezonen.dk skulle ned og se, hvor meget de havde forbedret sig fra sidste år. Deres selvudnævnte fotografer - nemlig mig og brødrene Lawaetzs mor og far, mine dejlige svigerforældre Birgit og Lars, skulle selvfølgelig med. 
Havde lavet lidt lækkert salat og snacks natten før vi tog afsted, og havde i den anledning lagt en kniv og to gafler i min håndtaske, uden at tænke videre over det, hvilket i sig selv er ret så uskyldigt.
Da vi ankom til Malaga, slog det mig at jeg altså stadig have det i tasken.. Lidt skræmmende at jeg kunne få det med igennem security. 
Thomas fandt hurtigt maden frem fra min taske.
Da vi ankom til Canillas, blev der fra onsdag aften til fredag aften arbejdet på cykler og nærstuderet svømme-, cykle- og løbrute.

Cyklerne skulle selvfølgelig også lige prøvekøres.. 

Der er en der skal huske solcreme, for ikke at få en amagerplade! ^.^
Vejret var dejligt, omkring de 15-20 grader, så vi skulle da også lige et smut på stranden.
                                     
Og drengene skulle da også ud og prøve at svømme en sidste gang inden racet.
Tror det tog dem godt 30 min at gøre sig klar, efter at have kørt godt 50 min for at komme ned til vandet.
Så er de klar!

12 minutter senere var de allerede oppe igen! ... Og jeg som troede at triathleter skulle træne længe for at blive så gode, det må være deres træner Alexander og hans små tricks. “træn 12 minutter om dagen og bliv lige så god som eliten”, burde næsten hoppe med på holdet..
Endelig, efter 3 dages cykelsamling, gik turen endelig til Marbella..
Altså en fin cykel Christoffer har! 


Havudsigt? ja tak! nåede desværre ikke at nyde den besynderligt meget, da tiden på værelset blev brugt til taskepakning og cykelsamling endnu engang.. 

Så skal cyklerne afleveres, Krille altså! begge hænder på styret... 
Perfektionisten Thomas, fik da lige overtalt Anders til en sidste finjustering..
Hvis Anders siger den er iorden, så er den altså klar! 

Racedag!! 
op kl 5! altså en forbrydelse at stå så tidligt op.
Christoffer glemte sin hætte! altså altså, men fandt ham hurtigt i mængden af blå smølfer :)
Brødrene Lawaetz helt up front! 

Så gik starten!


Først op af vandet af drengene var... drumroll! - Jonathan! med en tid på 
 Efterfulgt af Martin kun få minutter senere! 
Fik desværre kun billeder af de 2 første, fok begyndte nemlig herefter at mase for at komme foran, og syntes ikke rigtigt jeg kunne gøre det samme, var bange for at falde, eller blive mast..
Men godt 5 minutter efter Jonathan kom Thomas, Krille og Anders op af vandet inden for 1 minut af hinanden, efterfulgt af Christoffer og Søren..

fangede lige Søren med en masse overskud efter vandet! kan du så komme afsted :P
På cyklingen førte Jonathan den første rundte, med Martin lige i r*ven, og Anders ikke langt efter.. 

Anders kæmper her for at få en flaske vand! men fik ikke nogle da de simpelhen ikke kunne finde ud af at give ham en...!! COME’ON!

Få minutter senere kom Thomas og Krille forbi
Skal altså lige siges, at de køre stærkt, så det er svært at fange dem nogenlunde midt på billedet!:p
Krille med en masse energi og overskud!
Han overraskede posetivt, den mand så alt for negativt på hans egne evner, da jeg snakkede med ham dagen før om hans forventningen til hans tider, ville han bare gennemføre! han ligger lige i r*ven på brødrene, og startede med at svømningen i januar måned!!  virkelig flot!! 
Smil til kameraet!
Alle drengene var godt nok glade og smilende under hele racet :D
På anden omgang havde Martin overhælet Jonathan, Og han havde ikke tid til at vinke denne gang, nu skulle det gå stærkt, han overhælede alle dem som lå foran ham, og gav ingen af dem en chance til at følge med.
Nåede kun lige tilbage til skiftezonen, så kom Thomas, før turen gik videre til løbet.

Fangede dem hovedsageligt bagfra! altså, syntes godt de kunne sætte farten lidt ned... Men til gengæld fik jeg nogle fine billeder af giraffen :)


Nogle hurtige billeder ude på løberuten, også tilbage til mål! Vi ville ikke gå glip af dem komme i mål, og da jeg ikke er den hurtigste snegl med støttestrømper, skulle vi derhen i god tid..


Vi nåede dårligt nok tilbage før Martin kom løbende i mål med en tid på 04:39:02, kun 22 minutter og 26 sekunder efter den første, efterfulgt af Jonathan med en tid på 04:39:36... 
Så anders med 04:45:29... og hov så kom den første kvinde lige pludselig, godt 12 minutter efter Martin, med en 9 måneder gammel baby i armene, nååååårhh.. Virkelig flot kørt af dem alle 3, de kom før flere af eliten! 
Så kom Thomas med en tid på.... ermm ja det er jo så en godt spørgsmål, han havde mistet sin chip under svømningen, så han havde ingen tider overhoved.. udover dem han selv havde taget med hans ur.. øv altså!
Lidt tid efter kom Christoffer så med en tid på 05:13:58.
Krille var forsvundet under sidste rundte ved løbet, han havde vidst fået det dårligt, men i mål det skulle han, om han så skulle gå det sidste stykke! og ham kom ind på 05:23:10, med en imponerende svømme- og cykeltid!! virkelig flot.. 
Tror da nok lige at der er nogle, som har fået lange næser! amatørholdet Skiftezonen.dk - Out of Bubblegum vandt holdkonkurrencen, Jonathan vandt for tredje gang i træk sin aldersgruppe, Martin blev nummer 4 i sin og Anders blev nummer 6.  
Deres træner Alexander må godt nok være stolt af dem!
Anders er enig med mig, its pretty! 
Virkelig flot kørt af dem alle sammen!

Men ja godt jeg ikke var med, havde helt klart slået dem alle sammen, med støttestrømper og stor mave! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar