onsdag

Øresund Triathlon 2012

I søndags, var der Øresund Triathlon (1,9km svøm , 90km cykling, 21km løb) 


Jaja jeg ved godt det var i SØNDAGS, og burde have været der dette indlæg burde have været oppe! ikke idag, men har været lidt uvenner med mit kamera, eller rettere havde smidt min ledning væk så jeg ikke kunne uploade billeder..... anywayzzzz!
Nogen der gav op inden starten gik? 
Der var vidst en der havde glemt at flytte bilen!! 

De 4 Lawaetz brødre deltog, så den eneste der manglede fra team Skiftezonen var Christoffer, som åbenbart hellere ville deltage i Århus! TSK
Klar til start!
Først op af vandet *drumroll* Jonathan! 

Martin lader ikke nogen komme foran, ikke engang op af vandet.. 
Krille med overskud nok til lige at kaste lidt håndtegn!
Anders opdagede som den eneste hvor heppekoret stod! Så en stort smil og massere af overskud blev sendt i vores retning.
Ved starten på løb var alle 4 brødre i top 10! Hvilket fik dagens speaker til at gå lidt amok nede i målområdet -hver eneste gang en af dem passerede målområdet eller vendepunktet, skulle han liiiiige informere alle om at der altså var 4 brødre og alle lå i toppen! 
Brødrene viste endnu engang hvor hardcore de er, og allerede på cykling lå Jonathan med helt fremme, som resulterede i at ham kom ud på løbet som nummer 1. 
Thomas kom ud på løbet kun 00:01:30 minutter efter.
Kort efter kom både Martin og Anders godt efter. 
Fangede lige Jacob Godtkjær kort! men nåede kun at få et billed af ham bagfra. Det er ham i den turkiske trøje helt ude til højre. 
Alle fire brødre kom ind på imponerende pladser, Martin kom ind som nummer 1!! Thomas som nummer 3, Jonathan som nummer 4 og Anders som nummer 23! 
Thomas havde små tegn på en gammel skade i ugerne op til løbet, så lavede en aftalt med ham, at hvis skaden kom under løbet skulle han gå ud! - noget den stædige rad aldrig har gjort før... Skaden kom selvfølgelig undervejs, men han nægtede at give op! typisk! så løbet blev gennemført, og jeg modtog en haltende mand ved mållinjen.
ENDELIG får man en buket blomster! Ved godt at han ikke selv har været ude og købe dem, men han knoklede sig op igennem hele feltet bare for at få en buket! Awwww da meget sødt.. 
Rigtig flot stævne! 
Opdagede lige inden vi gik, at der var en KAGEbod!! burde være mere opmærksom på den slags! altså... 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar