mandag

Hindbærcupcakes med hindbærfrosting

Opskrift fra surprise party:
110 g smør
1 dl mælk
150 g sukker
Kornene af ½ vaniljestang
2 stk æg
200 g hvedemel
11/2 tsk bagepulver
100 g revet marcipan
200 g frosne hindbær
250 g flormelis 1 tsk. vaniljeekstrakt
75 g blødt smør

100g moste hindbær 3-4 dråber rød farve

Tænd ovnen på 180 grader.
Smelt smørret og bland det med mælken.
Pisk æggene sammen med sukker og vanilje indtil det er luftigt.
Sigt melet sammen med bagepulveret og bland det i æggemassen, skiftevis med smørblandingen.

Vend til slut marcipanen og hindbær i lidt adgangen.
Fordel dejen i 12 cupcakeforme og bag dem i 25-30 min. til de er faste og gyldne og lad dem køle af.


Bland flormelis og smør i en skål. 


Pisk blandingen med en håndmixer ved lav hastighed og tilsæt farve og hindbærene indtil den ønskede farve er opnået. 
Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis frostingen er for tynd, kan mere flormelis tilsættes.
Jeg pyntede mine cupcakes med gumpaste somerfugle :)

Energi 1344 KJ/320 kcal/100g
Protein                                          6,7g
Kulhydrat                                    47,1g
Fedt                                            11,4g
Mættede fedtsyrer                   0,1g
Monoumættede                       0,1g
Polyumættede fedtsyrer          0,2g
Kostfibre                                      1,6g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar